top of page

Eye LAB 

Welkom bij Eye LAB Photography, onderdeel van Lumizo.

Bij Eye LAB vieren we de unieke schoonheid en intrigerende complexiteit van irissen. Geïnspireerd door de delicate details en levendige kleuren van deze natuurlijke kunstwerken, leggen we met passie en precisie de wonderen van elk paar ogen vast.

Onze toewijding aan het vastleggen van irissen gaat verder dan alleen het creëren van beelden; we streven ernaar om de essentie van elk oog vast te leggen - de sprankeling van vreugde, de diepte van emotie, en de kracht van individualiteit.

Met onze expertise in belichting, compositie en creatieve visie, brengen we de schoonheid van irissen tot leven op een manier die uniek en betoverend is.

Of het nu gaat om een intieme portretsessie, een artistiek project of een zakelijke opdracht, we geloven dat de iris de sleutel is tot het vertellen van het verhaal van de ziel, en we zijn vastbesloten om dat verhaal op een meeslepende manier vast te leggen.

Wij, bij Eye LAB combineren vakmanschap met een diepgaand begrip van de unieke kenmerken van elk paar irissen, waardoor elke fotosessie een ervaring wordt die zowel boeiend als verrijkend is.

Ontdek de magie van irissen met Eye LAB. 

Neem vandaag nog contact met ons op om een sessie te plannen en de betovering van jouw iris vast te leggen met Eye LAB.

Standaard prijs omvat fotograferen van de Iris + digitaal bestand. 

Oplevering canvas, Dibond, Chromalux etc mogelijk.

 

Vragen? Kom langs of neem contact op!

More Than Meets the Eye

bottom of page